Alta Alella

Camí Baix de Tiana s/n
08328 Alella
Telèfon de contacte: +34 934 693 720
Fax: +34 93 540 1648

E-mail: altaalella@altaalella.wine
www.altaalella.wine

Al bell mig del Parc Natural de la Serralada de Marina, a dos quilòmetres del mar Mediterrani i a quinze del centre de Barcelona, es troba Alta Alella Mirgin, el projecte familiar d’en Josep Maria Pujol-Busquets, la seva dona Cristina Guillén i les seves dues filles, Mireia i Georgina.

El 1991 van adquirir la finca noucentista Can Genís, recuperant vinyes de més de seixanta  anys, on van plantar les varietats tradicionals Pansa Blanca i Mataró en costers i terrasses. Actualment disposen de trenta hectàrees de vinya ecològica ubicades entre les localitats d’Alella i Tiana. Des dels seus inicis, el celler s’ha basat en l’agricultura ecològica certificada, creant un ecosistema equilibrat que respecta la flora i la fauna autòctones d’aquesta zona agrícola privilegiada. El reconeixement d’una de les seves parcel·les amb la categoria més Premium del sector del cava: “Paratge Qualificat” confirma la seva qualitat i singularitat.

Paral·lelament, com a primer elaborador de cava sense sulfurós de la DO Cava (des de la verema 2006), la família segueix treballant en la seva línia de caves i vins naturals al CELLER DE LES AUS.

Els vins