El Laietà d’Alta Alella guanya el premi al millor vi ecològic del món

El Laietà d’Alta Alella guanya el premi al millor vi ecològic del món

El cava Laietà d’Alta Alella està d’enhorabona. Acaba de rebre tres premis importants: Un que l’acredita com a millor espumós; un altre com el millor vi estranger i la gran sorpresa; el de millor vi ecològic del món. Un fet que no s’esperaven segons el propietari de les caves Alta Alella, Josep Maria Pujol-Busquets.

El sopar d’entrega de premis anual de l’International Wine Challenge ha tingut lloc a l’Hotel Grosvenor House, de Londres. Aquest exclusiu  esdeveniment, també conegut com els “Oscars del Comerç del Vi”, és una manera molt bona per donar a conèixer les principals personalitats del comerç internacional del vi. Mireia Pujol-Busquets ha assistit a la cerimònia en companyia de Georges Barbier, importador d’Alta Alella per al Regne Unit. Els dos han recollit els premis ja coneguts d’aquesta edició del concurs. No s’ho esperaven ni des de la mateixa bodega.

 

Mireia Pujol-Busquets recull el premi al millor vi ecològic del mon pel Laietà Gran reserva.

Aquest premi ha estat un reconeixement a la feina feta que, des de fa temps, fan  amb els caves i vins de la bodega Alta Alella. Així com el Dolç Mataró ja va ser reconegut fa poc, ara li toca al Laietà gran reserva, un cava pensat pel mercat internacional. Aquesta és una demostració que la cava tianenca va en el bon camí. Josep Maria Pujol-Busquets.

Amb aquest reconeixement es valora molt més la feina de la bodega tianenca. Alta Alella mica en mica va guanyant un lloc important dins del mercat nacional, i ara també, internacional.

Font: Sergi Quevedo (LA LOCAL ràdio Tiana)